РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛИ ПО ТРЕТОТО КОЛО

13.05.2012 18:50
logo_slika_zdravje-610x74

Резултати од третото коло:

Генерација 98/99

Час

Средба

Крај

Пол.

09.00

Ре-Медика – Бетон

6:11

3:6

09.40

Винарија Стоби – Нова Македонија

7:9

1:5

10.20

Репро 21 – Дуферко

5:8

0:4

Генерација 2000/01

11.00

Папилон – Факом

8:4

4:3

11.40

Баурфајнд – Рено

14:6

7:1

12.20

Капитал – Пелистерка Кола

13:8

7:1

Генерација 2002 и помали

13.00

Кемпа – Бекстејџ

3:11

0:6

13.30

Репро 1 – Макстил

6:3

4:1

 

Табели по третото коло:

Генерација 98/99

Бр.

Екипа

Нат.

Д.Г.

П.Г.

Бод.

1.

Нова Македонија

3

36

18

9

2.

Дуферко

3

26

19

9

3.

Бетон

3

22

28

3

4.

Винарија Стоби

3

23

25

3

5.

Ре-Медика

3

24

34

3

6.

Репро 21

3

21

28

0

Генерација 2000/2001

1.

Папилон

3

35

12

9

2.

Баурфајнд

3

49

22

9

3.

Капитал

3

28

32

4

4.

Факом

3

19

23

2

5.

Рено

3

17

39

1

6.

Пелистерка Кола

3

21

41

0

Генерација 2002 и помали

1.

Бекстејџ

3

22

09

6

2.

Репро 1

3

12

09

6

3.

Кемпа

3

08

21

3

4.

Макстил

3

13

16

3

Прочитано 361 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + 5 =