Топ Вести

Резултати од денешното трето коло на мини-лигата на Металург за Скопје

01.04.2018 21:08
_DSC0036_resize

Денеска во Автокоманда се одигра третото коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Настапија 34 екипи од Скопје, Кичево, Прилеп и од Охрид, во машка и во женска категорија, во три старосни генерации.

.

Денеска се постигнати следните резултати:

09.00  Бетон – Макстил   Машки 2006/7   2:26 (1:13)

09.00  Репро 21 – Ре Медика   Машки 2006/7   8:24 (5:10)

09.30  Хотел Бетон – Колибри   Женски 2006/7   5:23 (1:12)

09.30  Факом – Дуферко   Машки 2008 и помали   5:31 (1:16)

10.00  РЖ Институт – Хандбал Старс   Машки 2006/7   7:20 (4:12)

10.30  Ре Медика – Сани 14   Машки 2006/7   20:30 (7:17)

10.30  Макстил – Рено   Машки 2006/7   22:9 (12:4)

11.00  Хандбал Старс – Бетон   Машки 2006/7   13:9 (8:3)

11.00  Сани 14 – ЖРК Металург   Женски 2006/7   7:12 (3:4)

11.30  Хандбал Старс – Хотел Бетон   Женски 2006/7   15:4 (8:2)

11.30  Репро 21 – РШ Макалоски   Машки 2006/7   12:12 (8:7)

12.00  Сани 14 – РЖ Институт    Машки 2006/7   28:6 (15:3)

12.00  Репро 1 – Хандбал Старс   Машки 2008 и помали   18:10 (10:5)

12.30  Весна – Хандбал Старс   Женски 2008 и помали   0:8 (0:6)

12.30  Кадети Металург – Факом   Машки 2008 и помали   5:8 (3:4)

13.00  Хандбал Старс – РШ Макалоски   Машки 2006/7   16:9 (8:5)

13.00  Ревита – Весна   Женски 2008 и помали   10:0 (10:0)

13.30  Сани 14 – Кадети Металург   Машки 2008 и помали   28:6 (9:2)

13.30  Дуферко – Репро 1   Машки 2008 и помали   22:9 (8:5)

14.00  Маја – Ревита  Женски 2008 и помали   4:10 (3:3)

14.00  Рено – Кемпа   Машки 2006/7   12:15 (6:9)

14.30  Металург Јуниор – Сани 14   Машки 2008 и помали   5:18 (2:9)

14.30  РШ Макалоски – Кемпа   Машки 2006/7   5:20 (3:11)

15.10  Хандбал Старс – Сани 14   Женски 2004/5   2:24 (1:12)

15.50  РК Макалоски – Стоби    Женски 2004/5   18:0 (8:0)

16.30  РК Металург – ПГО   Машки 2004/5   9:9 (7:3)

Прочитано 377 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + = 5