Резултати од “Новогодишниот турнир“ на Академија Металург

28.12.2019 21:02
DAR_2239_resize

Седмото издание на “Новогодишниот турнир“ беше одлично организирано од нашата Академија. Повеќе од 200 деца, распоредени во 21 екипа, одиграа 20 натпревари.

Еве ги и резултатите:

СААТНИЦА ТЕРЕН ДВОЈКИ резултат возраст опис
9.00 – 9.30 Г Кемпа – ПГО  13:5 2006/07(мих) А1
9.35 – 10.05 Г Бетон – Куманово  2:18 2006/07(М) А2
10.10 – 10.40 Г К.Паланка – Х.Старс Кичево  17:9 2006/07 (мих) А3
10.45 – 11.15 Г Тиквеш – Куманово  16:10 2006/07 (М) Б1
11.20 – 11.50 Г Кемп – Крива Паланка  17:15 2006/07 Б2
—————– ——— ——————————————– ———- ———- —————–
11.55 – 12.15 Мал – 1 Куманово – Тиквеш 1  13:21 2008/09 (М) Ц1
Мал – 2 Х.Старс Кичево – Ре-вита  14:2 2008/09 (Ж)
12.20 – 12.40 Мал – 1 Х.Старс Кичево – Тиквеш 2  18:24 2008/09 (М) Ц2
Мал – 2 Виталија – К. Паланка  10:9 2008/09 (М) Ц3
12.45 – 13.05 Мал – 1 Изворска – Џуси  0:10 2008/09 (мих) Ц4
Мал – 2 Стоби флипс – Кожувчанка  15:11 2010/12 (М)
13.10 – 13.30 Мал – 1 Колибри – К. Паланка  8:16 2010/12 (Ж)
————— Мал – 2 ————————————— ———- —————- —————–
13.45 – 14.15 Г Куманово – Крива Паланка  16:26 2006/07 За 3-то место
14.25 – 14.55 Г Тиквеш– Кемпа  17:10 2006/07 Финале
————— ——- —————————————– ———- —————– —————–
15.10 – 15.30 Мал – 1 Тиквеш 1 – Виталија  14:11 2008/09 Д1
Мал – 2 Тиквеш 2  – Џуси  15:3 2008/09 Д2
15.35 – 15.55 Мал – 1 Куманово – Крива Паланка  13:19 2008/09
Мал – 2 Х.Старс Кичево – Изворска  10:0 2008/09
16.00 – 16.20 Мал – 1 Виталија –  Џуси  18:9 2008/09 За 3 место
16.30 – 16.50 Мал – 1  Тиквеш 1 –  Тиквеш 2  13:11 2008/09 Финале

 

Прочитано 287 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 8 = 12