РЕЗУЛТАТИ ОД ПЕТТОТО КОЛО ВО МИНИ ЛИГА НА МЕТАЛУРГ

10.06.2012 20:04
logo_slika_zdravje-610x74

Денес е одиграно последното, петто, коло од мини лигата “Млекара Здравје Радово“.

Еве ги и резултатите:

5. Коло   (недела, 10 јуни)

Генерација 98/99:

09.00   Ре-Медика – Винарија Стоби   11:12  (7:7)

09.40   Дуферко – Бетон   6:14  (3:5)

10.20   Нова Македонија – Репро 21   16:7  (7:3)

Генерација 2000/2001:

11.10   Папилон – Бауерфајнд   9:9  (5:4)

11.50   Капитал – Рено   13:3  (5:1)

12.30   Пелистерка Кола – Факом   10:7  (4:1)

Генерација 2002 и помали:

13.20   Кемпа – Репро 1   5:7  (3:2)

13.50   Бекстејџ – Макстил   13:4  (5:3)

Прочитано 266 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 2