Резултати од саботните натпревари од 3. коло во лигата и мини-лигата на Металург

26.03.2016 21:01
_DSC0037_resize

Денешни резултати од 3. коло на лигата и мини-лигата на Металург.

 

 

САБОТА

сатница Терен 1 категорија Терен 2
8.30 ч. Ревита – Нова Македонија 4:14 <2004/05 женски

машки 2006/07>

 

Рено/2 – Бетон/2   9:17

9.00 ч. Пелистерка Кола – Кемпа

1:17

<2004/05 женски

машки 2008/10>

 

Рено мини – Дуферко мини  3:12

9.30 ч. Пел. Мохито – Колибри

2:9

<2006/07 женски

машки2006/07>

 

Репро принт – Дуферко јуниор  14:8

10.00ч Пелистерка – Стоби 9:8 <2004/05женски

машки 2008/10>

 

Репро – Бетон мини  5:11

Прочитано 249 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − 3 =