Резултати од саботните натпревари од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург

07.05.2016 21:25
_DSC0092_resize

Денеска се одиграа четири средби од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург и постигнати се следните резултати:


8.30 ч. Бетон – Рено (16-15) 2002/03 машки
9.10 ч. Репро 1 – Факом (21-7) 2002/03 машки
9.50ч Репро 21 – Дуферко (8-9) 2004/05 машки
10.30ч Бетон 1 – Рено 1 (10-20) 2004/05 машки

 

Прочитано 242 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + = 14