РК “Тиквеш Јуниори 2012“ Кавадарци

08.10.2018 14:14
7112016logo_resize_resize

РШ “Тиквеш Јуниори 2012“ е нашата школа во Кавадарци.

Своите тренинзи ги одржува во СС “Јасмин“ во Кавадарци.

Термини:

Вторник и четврток:   09,00 – 10.00 ч. и 14.30 – 15.30 ч.

Сабота:   13.00 – 15.00 ч.

Тренер:

Кире Василев, тел. 078/ 218012

Прочитано 33 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + = 11