РШ “Астра Спорт“ Македонска Каменица

08.10.2018 14:19
7112016logo_resize_resize

РШ “Астра Спорт“ е нашата школа во Македонска Каменица.

Своите тренинзи ги одржува во СС “Кирил и Методи“ во Македонска Каменица.

Термини:

Понеделник, среда и петок:   15.00 – 17.00 ч.

Тренер:

Мирјана Гошевска, тел. 070/ 748188

Прочитано 15 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + 8 =