РШ “Дедо Иљо Малешевски“ Берово

08.10.2018 15:18
7112016logo_resize_resize

РШ “Дедо Иљо Малешевски“ е нашата школа во Берово.

Своите тренинзиги одржува во СС “Македонски бранители“ и во салата на ООУ “Дедо Иљо Малешевски“, двете во Берово.

Термини:

Секој работен ден:   14.00 – 16.00 ч.

Сабота:   10.00 – 12.00 ч.

Тренер:

Драги Рашковски, тел. 078/ 250 880

Прочитано 40 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − 4 =