РШ “Хандбал Старс“ Кичево

08.10.2018 14:01
7112016logo_resize_resize

РШ “Хандбал Старс“ е нашата школа во Кичево.

Своите тренинзи школата ги одржува во ООУ “Др. Владимир Полежиноски“ во Кичево.

Термини:

Вторник и четврток:   19.30 – 21.30 ч.

Среда:   18.00 – 19.00 ч.

Сабота:   11.00 – 13.00 ч.

Тренери:

Вања Бошковиќ, тел. 077/ 600187

Дијана Митановска Илијоска, тел. 072/ 687851

Прочитано 15 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − = 4