РШ “РК Крива Паланка“ Крива Паланка

08.10.2018 14:24
7112016logo_resize_resize

РШ “РК Крива Паланка“ е нашата школа во Крива Паланка.

Своите тренинзи ги одржува во СС “Бранители 2001“ во Крива Паланка.

Термини:

Вторник и четврток:   19.00 – 21.00 ч.

Тренери:

Оливер Златковски, тел. 078/ 374178

Горан Чоневски, тел. 070/ 965167

Прочитано 35 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 16