РШ “РК Макалоски“ Прилеп

08.10.2018 14:54
7112016logo_resize_resize

РШ “РК Макалоски“ е нашата школа во Прилеп.

Своите тренинзи ги одржува во С.А. “Сонце“ во Прилеп.

Термини:

Понеделник:  09.00 – 11.00, 13.30 – 15.30 ч.

Среда:   09.00 – 11.00, 13.30 – 15.30 ч.

Петок:  09.00 – 11.00, 13.30 – 15.30 ч.

Тренер:

Гоце Макалоски, тел. 076/542320

Прочитано 59 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 17