РШ “РК Младинец 2015“ Кочани

08.10.2018 15:01
7112016logo_resize_resize

РШ “РК Младинец 2015“ е нашата школа во Кочани.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Никола Карев“ во Кочани.

Термини:

Понеделник:   19.00 – 20.00 ч. и 21.00 – 22.00 ч.

Среда:   19.00 – 20.00 ч. и 21.00 – 22.00 ч.

Сабота:   09.00 – 10.00 ч. и 10.00 – 11.00 ч.

Тренер:

Димитар Филипов, тел. 078/ 279754

Прочитано 36 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 4 =