РШ “ РК Сани 14“ Охрид

08.10.2018 14:35
7112016logo_resize_resize

РШ “РК Сани 14“ е нашата школа во Охрид.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Григор Прличев“ во Охрид.

Термини:

Вторник, среда и четврток:   19.30 – 20.30 ч.

Сабота:   08.00 – 10.00 ч.

Тренер:

Александра Џамтоска, тел. 076/ 710876

Прочитано 55 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 − 1 =