РШ “РК Торо Спорт“ Виница

08.10.2018 15:12
7112016logo_resize_resize

РШ “РК Торо Спорт“ е нашата школа во Виница.

Своите тренинзи ги одржува во СС “Капитан Кирчо Димитриов“ во Виница.

Термини:

Понеделник:   14.00 – 16.00 ч.

Вторник и среда:   15.00 – 17.00 ч.

Четврток:   20.00 – 22.00 ч.

Петок:   15.00 – 17.00 ч.

Тренер:

Тодорчо Николов, тел. 078/ 716033

Прочитано 70 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 3 = 2