РШ “Весна акумулатори“ Пробиштип

08.10.2018 14:29
7112016logo_resize_resize

РШ “Весна акумулатори“ е нашата школа во Пробиштип.

Своите тренинзи ги одржува во СС “Софија Петровска“ во Пробиштип.

Термини:

Вторник и четврток:   14.00 – 15.00 ч.

Тренер:

Солунка Митева, тел. 077/ 465984

 

Прочитано 162 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 8 = 9