САНДИ ШОЛА ЕКСПРЕСНО ОДГОВОРИ НА ОТВОРЕНОТО ПИСМО НА МЕТАЛУРГ

09.02.2012 09:40
Skupstina HRS-a 280411

Само три часа по испраќањето на нашето отворено писмо до релевантните чинители во СЕХА лига, Металург доби одговор. Со брзина до сега несвојствена за приликите во СЕХА лига одговори претседателот Санди Шола.

Еве го интегралниот текст:

Почитувани г-дин Чокрев, г-дин Христов.

Ви благодариме на дописот. Предметната снимка секако ќе ја прегледаме, го молев и комесарот на лигата да го стори тоа. Истото ќе го направиме и во надлежната комисија. Ако се појави потреба, за тоа и сличните прашања, ќе разговараме и на состанокот на сите сојузи, оснивачи на СЕХА.

Спортски поздрав.

Санди Шола.

Прочитано 1.184 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 8