Се одигра првиот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Табели

24.12.2018 12:32
48429837_367840014027619_1449804049426677760_n

Вчера се одигра и првиот турнир од новата сезона на мини-лигата на Академија Металург за регионот Исток.

Оваа година се натпреваруваат екипи од нашите школи во Берово, Крива Паланка, Кочани, Македонска Каменица, Пробиштип и Виница. Се натпреваруваат вкупно 19 екипи во три старосни категории: 2004/5, 2006/7 и 2008 и помали, машки и женски.

.

Резултати од првиот турнир, што вчера се одржа во Кочани:

10.00  Дедо Иљо Малешевски – Весна Акумулатори  22:9    М.2006/7

10.40  РК Крива Паланка – Торо Спорт  01:19   М.2006/7

11.20  Младинец – Астра Спорт   18:17  М.2006/7

12.00  Младинец – Торо Спорт  16:14   М.2004/5

12.40  Дедо Иљо Малешевски – Астра Спорт  06:12   Ж.2006/7

13.20  РК Крива Паланка – Младинец  07:09   Ж.2006/7

14.10  РК Крива Паланка 1 – Младинец   17:19   М.2008 и помали

14.40  РК Крива Паланка 2 – РК Крива Паланка 3  11:05   М.2008 и помали

15.10  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2  09:03   Ж.2008 и помали

.

Табели:

Машки 2004/5

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Младинец 1 1 0 0 16 14 +2 3
Торо Спорт 1 0 0 1 14 16 -2 0
Д.И.Малешевски 0 0 0 0 0 0 0 0

.

Машки 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Торо Спорт 1 1 0 0 19 1 +18 3
Д.И.Малешевски 1 1 0 0 22 9 +13 3
Младинец 1 1 0 0 18 17 +1 3
Астра Спорт 1 0 0 1 17 18 -1 0
Весна Акумулатори 1 0 0 1 9 22 -13 0
РК Крива Паланка 1 0 0 1 1 19 -18 0

.

Женски 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Астра Спорт 1 1 0 0 12 6 +6 3
Младинец 1 1 0 0 9 7 +2 3
РК Крива Паланка 1 0 0 1 7 9 -2 0
Д.И.Малешевски 1 0 0 1 6 12 -6 0

.

Машки 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
РК Крива Паланка 2 1 1 0 0 11 5 +6 3
Младинец 1 1 0 0 19 17 +2 3
РК Крива Паланка 3 1 0 0 1 17 19 -2 0
РК Крива Паланка 1 1 0 0 1 5 11 -6 0

.

Женски 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
РК Крива Паланка 1 1 1 0 0 9 3 +6 3
РК Крива Паланка 2 1 0 0 1 3 9 -6 0

.

Прочитано 593 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 6 = 14