СЕХА-видео: Најубавиот гол на средбата Металург – Војводина

04.02.2018 21:08

Маркетинг тимот на СЕХА-лигата објави видео со, според нив, најубавиот гол на средбата Металург – Војводина. Се работи за еден од осумте гола на Халил Јагањац.

.

Прочитано 702 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + 1 =