Селекторот Данило Брестовац го објави својот скратен список

30.12.2019 21:12
viber_image_2019-12-28_15-51-38

По враќањето од Романија, селекторот Данило Брестовац го објави својот скратен список со имињата на 20 ракометари, со кои ќе ги приврши подготовките во Словенија.

На списокот се имињата на тројца ракометари на Металург: Марио Танкоски, Мартин Серафимов и Велко Маркоски.

Во Словенија ќе одат: Борко Ристовски, Никола Митревски, Дејан Манасков, Бојан Маџовски, Ненад Костевски, Филип Кузмановски, Филип Талески, Кирил Лазаров, Гоце Георгиевски, Мартин Поповски, Марио Танкоски, Марко Мишевски, Никола Маркоски, Велко Марковски, Мартин Томовски, Горан Крстевски, Жарко Пешевски, Столе Стоилов, Мартин Серафимов, Мартин Велковски.

После Словенија, Брестовац ќе мора дополнително да го скрати списокот.

Прочитано 1.246 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 5