ШРАУБАТА НА НИКОЛА МАРКОСКИ МЕЃУ ПЕТТЕ НАЈУБАВИ ГОЛОВИ ВО ТРЕТОТО КОЛО НА ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ

14.10.2013 12:48
nik_resize

za tekst

Шраубата на Никола Маркоски во мечот против Барселона влезе во изборот за најубав гол на третото коло во Лигата на шампионите. Видете на следниот линк.

Најдобрите пет одбрани видете ги на следниот линк.

Прегледот на третото коло можете да го видете на следниот линк

Прочитано 5.189 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + = 11