Сите табели, по три одиграни кола на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

01.04.2018 22:37
_DSC0082_resize

По три комплетирани кола на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, еве ја и моменталната состојба на табелите:

.

Машки 2006/7:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Кемпа 6 6 0 0 116 37 79 18
02. Сани 14 6 5 1 0 129 63 66 15
03. Макстил 6 5 1 0 114 51 63 15
04. Хандбал Старс 6 4 1 1 90 71 19 12
05. Ре Медика 6 3 2 1 109 88 21 10
06. РЖ Институт 6 2 4 0 37 100  -63 6
07. РШ Макалоски 6 1 3 2 49 85 – 36 5
08. Рено 6 0 4 2 48 86 – 38 2
09. Бетон 6 0 5 1 36 87 – 51 1
10. Репро 21 6 0 5 1 55 115 – 60 1

.

Женски 2006/7:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. ЖРК Металург 4 4 0 0 45 15 30 12
02. Сани 14 3 2 1 0 32 24 8 6
03. Колибри 3 1 2 0 34 25 9 3
04. Хандбал Старс 3 1 2 0 19 23 – 4 3
05. Хотел Бетон 3 0 3 0 14 57 – 43 0

.

Машки 2008 и помали:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Дуферко 5 5 0 0 114 27 87 15
02. Сани 14 6 5 1 0 86 42 44 15
03. Репро 1 5 3 2 0 55 50 5 9
04. Хандбал Старс 5 1 2 2 31 39 -8 5
05. Металург Ј. 5 1 3 1 31 66 – 35 4
06. Факом 5 1 3 1 25 66 – 41 4
07. Кадети М. 5 0 5 0 23 75 – 52 0

.

Женски 2008 и помали:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Ревита 3 3 0 0 24 7 17 9
02. Хандбал Старс 3 2 1 0 16 7 9 6
03. Маја 3 1 2 0 19 16 3 3
04. Весна 3 0 3 0 1 30 -29 0

.

Машки 2004/5:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 2 2 0 0 30 12 18 6
02. ПГО 2 0 1 1 19 27 -8 1
03. РК Металург 2 0 1 1 11 21 – 10 1

.

Женски 2004/5:

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 3 3 0 0 53 6 47 9
02. РШ Макалоски 2 2 0 0 36 5 31 6
03. Н.Македонија 2 1 1 0 14 22 -8 3
04. Стоби 2 0 2 0 0 28 – 28 0
05. Хандбал Старс 3 0 3 0 10 52 – 42 0

 

Прочитано 363 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 9 = 16