Со првото коло, утре почнува мини-лигата на Металург за регионот Скопје

21.12.2018 10:30
190222217_DSC0001_resize-610x405

Утре во Автокоманда официјално почнува новата сезона во мини-лигата на Академија Металург. Оваа сезона во Скопје ќе се натпреваруваат вкупно 29 екипи од нашите школи во Скопје, Прилеп, Кавадарци и Кичево.

Децата ќе се натпреваруваат во три старосни категории: 2004/5, 2006/7 и 2008 и помали, машки и женски.

.

Распоред на првото коло:

Сабота  (22.12.2018)

08.30  ПГО – РК Металург   М.2004/5

09.10  Нова Македонија – Синалко   Ж.2006/7

09.50  Репро 21 – Ре Медика   М.2006/7

10.30  Хандбал Старс – Кемпа   М.2006/7

11.10  Макалоски – РЖ Институт   М.2006/7

11.50  Тиквеш – ПГО   М.2004/5

12.30  Ре Медика – Хандбал Старс   М.2006/7

13.10  Макалоски – Репро 21   М.2006/7

14.00  Тиквеш 1 – Хандбал Старс   М.2008

14.00  Хандбал Старс – Колибри   Ж.2008

14.30  Тиквеш 2 – Металург кадети   М.2008

14.30  Рено – Металург Јуниор   М.2008

15.00  Стоби – Металург пионери   М.2008

15.00  Хотел Бетон – Бетон   М.2008

15.30  Хандбал Старс – Металург Јуниорки   Ж.2008

15.30  Тиквеш 1 – Весна Акумулатори   М.2008

16.00  Репро 1 – Тиквеш 2   М.2008

16.00  Хандбал Старс – Металург Јуниор   М.2008

Крај во 16.30 часот

 

Недела  (23.12.2018):

08.00  РЖ Институт – Кемпа   М.2006/7

08.40  Кожувчанка – Нова Македонија   Ж.2006/7

09.10  Факом – Рено   М.2008

09.10  Колибри – ЖРК Металург    Ж.2008

09.40  Металург пионери – Хотел Бетон   М.2008

09.40  Металург кадети – Стоби   М.2008

10.10 Весна Акумулатори – Факом   М.2008

10.10  Металург Јуниорки – ЖРК Металург   Ж.2008

Крај во 10.40 часот

Прочитано 243 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 1