Соопштение за членовите на Ракометната академија Металург

06.06.2019 13:39
gfhdfggh

Се покануваат сите членови на академијата од генерацијата 2006/2007 (машки и женски) да присуствуваат на селективните тренинзи за формирање на нови селекции, кои ќе се одржат на  11, 12 и 13 јуни (вторник, среда и четврток)  во салата Автокоманда – Скопје.
Термин за тренининзите:
12 – 13 часот (женски)
13-14 часот (машки)

Прочитано 334 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − = 2