СПОРТСКА ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СРЕДБАТА МЕТАЛУРГ – НАТУРХАУС ЛА РИОХА

24.11.2014 21:25
GIL_1892_resize

za tekst

Фото: Игор Бансколиев, “Н.Македонија“

Прочитано 1.266 пати

(1) Коментар

  1. tocno

Напишете коментар


2 + 3 =