СРЕЌЕН БОЖИЌ

07.01.2019 09:42
Jesus-Christ-was-born-fb-cover_resize

Драги пријатели и колеги, Вам кои на паркет се борете за честа на клубот, Вам кои деноноќно работете и се трудите за доброто на Металург и Вам кои навивате и во срцето го носите нашиот клуб, Ви го честитаме најголемиот христијански празник, Раѓањето Христово, и Ви посакуваме година исполнета со љубов и среќа, пријателство и благосостојба. Среќен Божиќ.

                                                                                        ХРИСТОС СЕ РОДИ

Прочитано 56 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − 1 =