СТИГНАВМЕ ДО КРАЈОТ: ОД ТРИТЕ ПРЕДЛОЗИ ОДБЕРЕТЕ ГО ИМЕТО НА МАСКОТАТА НА МЕТАЛУРГ

10.10.2013 19:21
GIL_1917_resize_resize

za tekst

Во претходниот период стотици наши фанови ги дадоа своите предлози за името на маскотата на Металург. Маркетинг службата на Металург ги разгледа сите предлози и за најоригинални ги одбра следните три имиња:

1. Мирче Станојковски:  МЕТАЛКО

2. Кире Стојаноски:  МЕТКО

3. Влатко Панковски:  МАКСИ

Сега на ред се нашите фанови, кои, со гласање за еден од трите предлози, ќе го изберат името на нашата маскота.

Гласањето ќе трае до недела, 13 октомври, во 16 часот, а ќе се важат само гласовите што ќе се испратат на нашиот веб-сајт, како коментар на оваа статија.

Сите тројца автори на избраните предлози ќе добијат по две влезници за натпреварот Металург – Динамо Минск (20 октомври), а на полувремето од натпреварот ќе бидат наградени со пригодни поклони.

GIL_1093_resize_resize

Прочитано 4.262 пати

(167) Коментари

 1. Metalko :)

 2. metalko

 3. МЕТАЛКО

 4. 3. Влатко Панковски: МАКСИ

 5. Metalko

 6. 1.METALKO

 7. metko

 8. 1. Мирче Станојковски: МЕТАЛКО

 9. Metalko

 10. Metalko

 11. Neka bide METALKO :)

 12. Макси

 13. Метко

 14. макси

 15. Maksi

 16. МЕТАЛКО

 17. metalko

 18. Металко

 19. Maksi

 20. MAKSI

 21. Металко :)

 22. Metalko

 23. Metalko

 24. Metalko 😀

 25. металко

 26. Metalko

 27. 1. МЕТАЛКО

 28. METKO

 29. metalko

 30. Maksi

 31. metalko

 32. metalko

 33. 3. Влатко Панковски: МАКСИ

 34. METALKO

 35. Metalko

 36. metalko

 37. Metalko

 38. METKO…

 39. METALKO!

 40. Метко

 41. Металко

 42. Maksi

 43. maksi

 44. Maksi

 45. Maksi

 46. Metalko

 47. Metalko 😀

 48. MAKSI

 49. METALKO!!!

 50. Металко

 51. Maksi

 52. MAKSIIIIIIIII 😀

 53. 2. Метко

 54. МЕТАЛКО 😀

 55. Нека биде Металко

 56. Metalko

 57. Метко

 58. Metko 😀

 59. Metalko

 60. МЕТАЛКО :)

 61. METALKO

 62. Metalko 😀

 63. Maksi

 64. Metalko 😀

 65. Metko

 66. МЕТАЛКО

 67. Metalko

 68. METALKO

 69. METALKO

 70. Metalko

 71. Metalko 😀

 72. Metalko :)

 73. Металко

 74. Металко

 75. Gledam Metalko e favorit ,no raka na srce na edna maskota ne mi prilega toa ime …poveke odgovara ,,Maksi.

 76. Metalko

 77. Metalko

 78. Metalko

 79. Maksi!!!

 80. Metalko

 81. Metko

 82. metalko

 83. Maksi

 84. Maksi

 85. Maksi

 86. maksi

 87. metalko normalno!

 88. MAKSI

 89. MAKSI

 90. Maksi

 91. metalko

 92. METALKO

 93. metalko

 94. Metalko

 95. Metalko

 96. Maksi

 97. МЕТАЛКО

 98. Metalko

 99. maksi

 100. metalko

 101. METALKO

 102. Metalko

 103. metalko

 104. Metalko :)

 105. Metalko

 106. Металко

 107. maksi

 108. Maksi

 109. Maksi

 110. Maksi

 111. Металко

 112. Maksi

 113. metalko

 114. Maksi

 115. Металко :-)

 116. metalko

 117. Metalko

 118. metalko

 119. Metko

 120. metalko <3

 121. Metalko

 122. Metalko

 123. Metko

 124. METALKO

 125. Metalko

 126. Metalko

 127. metalko

 128. Metalko

 129. Metalko :)

 130. Металко :)

 131. Metalko

 132. Metalko!!!!! 😀

 133. Metalko

 134. Metko

 135. Metko

 136. Metalko

 137. metalko

 138. Metko

 139. Metko

 140. Metko

 141. Metko

 142. metalko

 143. Metalko

 144. METALKO

 145. metalko

 146. Металко

 147. МЕТАЛКО!!!

 148. METALKO. 😀

 149. Metalko :3

 150. metalko

 151. Metko

 152. Maksi

 153. Metalko

 154. Металко

 155. Металко

 156. Metko

 157. METKO

 158. макси

 159. Metalko

 160. Metalko

Напишете коментар


7 − 6 =