РК Металург Кадетски Тим

Слика од тимот
Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
2 Давид Мелоски Пикер 11.09.2002 77 178
3 Мартин Табаковски Лев бек 12.03.2002 90 184
4 Филип Јовановски Лев бек 30.01.2002 70 175
5 Дарко Стојановски Среден бек 28.04.2002 55 175
6 Филип Петровски Среден бек 09.11.2002 83 183
7 Иван Андревски Лев бек 04.07.2002 75 193
8 Мартин Дуновски Лево крило 25.10.2002 62 175
9 Давид Ацевски Голман 08.03.2002 82 182
10 Давид Брестовац Голман 11.03.2004 65 171
11 Филип Николов Десен бек 12.09.2002 86 174
12 Матеј Ивановски Голман 08.03.2002 86 186
13 Алексеј Василев Лево крило 16.12.2003 78 186
14 Стефан Блажевски Лево крило 19.05.2003 68 176
15 Иле Миндошев Десно крило 29.08.2001 60 175
16 Филип Димевски Лево крило 12.07.2003 59 168
17 Стефан Донев Пикер 21.04.2002 79 178
18 Дамјан Митковски Пикер 04.01.2003 96 185
19 Алек Крстев Лево крило 26.05.2002 60 176
20 Филип Фидановски Лево крило 01.08.2002 70 176
21 Олег Јорданов Среден бек 29.11.2003 64 181
22 Марко Стојковиќ Лев бек 27.06.2003 92 195
23 Драган Рачевски Лев бек 17.03.2002 70 184
24 Никола Стојчески Среден бек 70 181
25 Александар Вељановски Лево крило 13.10.2001 70 175
26 Антонио Абдулкарим Среден бек 20.07.2003 63 170

Технички тим:    Последни Галерии:

    Табела:


    Тим Натпревари Бодови    Стрелци:


    Име Натпревари Голови