РК Металург Младински Тим

Слика од тимот
Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
10 Виктор Василевски Голман 23.10.2000 92 194
18 Лазар Додиќ Пикер 01.03.2002 118 190
18 Андреј Митиќ Пикер 14.05.2000 102 195
20 Мартин Божиновски Голман 08.08.2001 83 183
35 Мелоски Илија Лев бек 13.06.2000 79 180
44 Теодор Тодески Лев бек 09.03.2002 84 198
55 Дарко Кондев Лево крило 24.08.2001 77 185
57 Димитар Ристовски Десен бек 25.01.2001 86 180
71 Дарио Кофиловски Лево крило 18.05.2000 71 181
71 Глигор Гајиќ Лево крило 02.07.2000 80 185

Технички тим:    Последни Галерии:

    Табела:


    Тим Натпревари Бодови    Стрелци:


    Име Натпревари Голови