РК Металург-прв тим

Слика од тимот
Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
3 Дарко Кондев Лево крило 24.08.2001 77 185
5 Бранко Канкараш Пикер 28.05.1988 103 188
6 Милан Поповиќ Лево крило 23.09.1990 85 187
7 Дарио Кофиловски Лево крило 18.05.2000 71 181
10 Даниел Дупјачанец Голман 15.07.1983 95 190
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
13 Златко Хорват Десно крило 25.09.1984 87 179
15 Маријан Мариќ Лев бек 08.02.1996 91 193
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
19 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
20 Даниел Ѓорѓески Голман 03.12.1993 91 191
21 Михајло Младеновиќ Лев бек 21.09.2000 95 194
22 Лука Вујовиќ Пикер 11.04.2000 94 193
26 Марко Тарабокија Среден бек 28.11.1988 92 193
27 Теодор Тодески Лев бек 09.03.2002 105 200
28 Андреј Митиќ Пикер 14.05.2000 98 195
42 Момир Рниќ Лев бек 01.11.1987 98 197
44 Стефан Додиќ Лев бек 13.03.2003 94 194
55 Никола Потиќ Десен бек 07.01.1994 90 203
64 Велко Маркоски Лев бек 05.04.1986 100 194Последни Галерии: