ТРИ НОВИ ШКОЛИ ВЛЕГОА ВО СИСТЕМОТ НА РАКОМЕТНАТА АКАДЕМИЈА НА МЕТАЛУРГ

16.09.2013 20:10
logo_resize

za tekst

Ракометната Академија на Металург продолжува да ја шири мрежата на школи во Скопје и во Македонија. Отворени се три нови школи, една во Скопје и две во Куманово.

Во Скопје е отворена школата “Димо Хаџидимов“, лоцирана во населба Влае, општина Карпош, а ја води легендата на нашиот женски ракомет, Милева Велкова.

Во Куманово се отворени школите “Магдалена Антова“ и “Соколана“, а ги води Александар Трајковски.

Прочитано 1.311 пати

(4) Коментари

  1. I vo ohrid ima nekakva skola

  2. jas treniram vo sokolana

Напишете коментар


5 − 2 =