Топ Вести

УЧЕСТВУВАЈТЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА SIMPLYMOMENTS

22.11.2018 10:00
_simplyfans

Освојте фрижидер со учество во ##simplyfans. Правила за учество: – Следете го инстаграм профилот на @gorenjesimplyfans

– Споделете интересна фотографија – Тагнете ги @gorenjesimplyfans
– Користете ги таговите #simplymoments и #rkmetalurg
– Не заборавајте – вашиот профил мора да биде отворен (public profile)

Во наградната игра можете да учествувате со два типа фотографии:
#SIMPLYMOMENTS ДОДЕКА УЖИВАТЕ ВО РАКОМЕТОТ – Фотографии од фановите додека гледаат, навиваат или играат ракомет

#SIMPLYMOMENTS ВО КУЈНА – Фотографии од фановите во кујна додека поготвуваат закуски (користејки Горење производи) или уживаат во истите следејќи натпревар. И да решите на крај задача со три непознати. #SIMPLYCOMPLICATED

Прочитано 78 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 3 = 10