УСПЕШНО Е ОПЕРИРАН МАРКО НЕЛОСКИ

30.04.2013 12:42
379265_10200601140218078_1946054518_n

za tekst

Денеска е успешно опериран левиот бек на Металург Јуниор и еден од најталентираните млади ракометари, Марко Нелоски. Оперативниот зафат врз лигаментот на десното рамо е извршен во Првата општа приватна болница, “Ре-Медика“ од Скопје.

Рехабилитациониот процес  е проценет на 4-6 месеци.

Прочитано 1.995 пати

(1) Коментар

  1. neka e so pomin

Напишете коментар


3 + 7 =