Утре се игра завршницата во мини-лигата на Металург

01.06.2019 12:48
190222217_DSC0001_resize-610x405-610x4051-610x405-610x405

Фајнал-форот на мини-лигата на Металург е настан со кој обично ја завршуваме сезоната во Металург. Оваа година овој настан ќе се одржи нешто порано, а имено утре, со почеток во 12 часот.

Најдобрите екипи од регионите Скопје и Исток во меѓусебна пресметка ќе ги дадат шампионите за сезона 2018/19.

.

Распоред:

Полуфинални средби:

12.00  Младинец (Кочани) – Бетон (Скопје)  М.2008 и помали

12.00  Крива Паланка 1 (Крива Паланка) – Колибри (Скопје)  Ж.2008 и помали

12.20  Хандбал Старс (Кичево) – Крива Паланка 2 (Крива паланка)  Ж.2008 и помали  10:0 (10:0)

12.20  Тиквеш (Кавадарци) – Крива Паланка 1 (Крива Паланка)  М.2008 и помали

12.50  Младинец (Кочани) – РК Металург (Скопје)  М 2004/5

13.20  Тиквеш (Кавадарци) – Торо Спорт (Виница)  М 2004/5

13.50  Ре Медика (Скопје) – Младинец (Кочани)  М.2006/7

14.20  Торо Спорт (Виница) – Репро 21 (Скопје)  М.2006/7

14.50  Нова Македонија (Скопје) – Д.И.Малешевски (Берово)  Ж.2006/7

15.20  Астра Спорт (Македонска Каменица) – Синалко (Скопје)  Ж.2006/7

Средби за 3. место:

15.50  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2004/5

16.20  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2006/7

16.50  Поразените екипи од полуфиналните средби на Ж.2006/7

17.30  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2008 и помали

17.30  Поразените екипи од полуфиналните средби на Ж.2008 и помали

Финални средби:

17.50  Победниците од полуфиналните средби на Ж.2008 и помали

18.10  Победниците од полуфиналните средби на М.2008 и помали

18.40  Победниците од полуфиналните средби на Ж.2006/7

19.10  Победниците од полуфиналните средби на М.2006/7

19.40  Победниците од полуфиналните средби на М.2004/5

20.20  Свечено затворање и прогласување на најдобрите

Прочитано 221 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 3 =