ВЕЧНА ЛИСТА НА МЕТАЛУРГ СПОРЕД БРОЈОТ НА НАСТАПИТЕ ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ

08.11.2013 15:07
ljambe magareto.

za tekst

Металург ја игра својата петта сезона во Лигата на шампионите. Во 42 натпревари, колку што одигравме во Лигата на шампионите, боите на Металург ги бранеле 51 ракометар. Еве ја вечната листа направена според бројот на настапите во Лигата на шампионите:

Бр.

Играч

Натпревари

Сезони

01.

Миркуловски Филип

38

2006/7, 2008/9, 2011/12, 2012/13, 2013/14

02.

Димовски Ванчо

33

2008/9, 2011/12, 2012/13, 2013/14

03.

Георгиевски Гоце

32

2006/7, 2011/12, 2012/13, 2013/14

04.

Мојсовски Наумче

30

2011/12, 2012/13, 2013/14

05.

Станиќ Дарко

30

2011/12, 2012/13, 2013/14

06.

Маркоски Велко

28

2011/12, 2012/13, 2013/14

07.

Јоновски Аце

28

2011/12, 2012/13, 2013/14

08.

Мојсоски Златко

26

2011/12, 2012/13, 2013/14

09.

Манасков Дејан

25

2011/12, 2012/13, 2013/14

10.

Алушовски Стевче

24

2011/12, 2012/13

11

Стоилов Митко

22

2006/7, 2008/9, 2011/12, 2012/13

12.

Ракчевиќ Младен

21

2011/12, 2012/13

13.

Козлина Миладин

21

2011/12, 2012/13

14.

Ангелов Петар

21

2011/12, 2012/13

15.

Левов Милан

19

2011/12, 2012/13

16.

Вугринец Ренато

18

2012/13, 2013/14

17.

Батиновиќ Дамир

17

2011/12, 2012/13

18.

Додер Тихомир

14

2012/13

19.

Маљцев Олег

12

2006/7, 2008/9

20.

Чантурија Реваз

12

2006/7, 2008/9

21.

Живковиќ Бобан

12

2006/7, 2008/9

22.

Ѓоргоновски Горан

12

2006/7, 2008/9

23.

Марковиќ Жарко

11

2011/12

24.

Стоилов Стојанчо

7

2006/7, 2008/9

25.

Наумовски Лефко

7

2006/7, 2011/12

26.

Дамјановиќ Ненад

6

2006/7

27.

Колев Кирил

6

2006/7

28.

Брестовац Данило

6

2008/9

29.

Митревски Никола

6

2011/12, 2012/13

30.

Ангеловски Бранислав

6

2006/7

31.

Шмигиќ Иван

6

2008/9

32.

Макалоски Гоце

6

2006/7

33.

Чоровиќ Милан

6

2006/7

34.

Станојевиќ Александар

6

2008/9

35.

Лазаров Филип

6

2008/9

36.

Зарков Александар

6

2006/7

37.

Стојчевски Никола

6

2011/12

38.

Ристовски Борко

6

2008/9

39.

Мандиќ Игор

6

2012/13, 2013/14

40.

Јовиќ Александар

5

2008/9

41.

Недановски Владо

5

2008/9

42.

Кеџо Никола

4

2013/14

43.

Мијатовиќ Раде

4

2013/14

44.

Маркоски Никола

4

2013/14

45.

Коражија Давид

4

2012/13

46.

Ојлески Гоце

4

2013/14

47.

Атман Павел

4

2013/14

47.

Маџовски Борјан

3

2011/12

47.

Пецаковски Дејан

3

2013/14

47.

Марковски Иван

2

2006/7

47.

Џорџевиќ Борко

1

2006/7

Прочитано 931 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + 9 =