ВЕЛЕ МАРКОСКИ ДЕНЕСКА ПОЛНИ 28 ГОДИНИ

05.04.2014 20:57
12_resize

za tekst

Левиот бек на Металург и на македонската репрезентација, Веле Маркоски, денеска полни 28 години. На Веле му посакуваме добро здравје, среќа во животот и нови спортски успеси.

                                                           Металург

Прочитано 666 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 − 1 =