Топ Вести

(Видео) Цепелинот на Илиќ и Велковски ја дигна публиката на нозе

30.09.2017 20:37

Најубавиот момент на средбата без двоумење е цепелинот меѓу Вања Илиќ и Мартин Велковски. Акцијата ја започна Илиќ, кој истрча контра, атрактивно се ослободи од својот чувар и му ја испрати топката на Мартин Велковски, кој во полн трк ја “скина“ мрежата на Спортинг.

 

Прочитано 1.014 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 3 = 10