ВИДЕО. ЧЕРВАР: НАШИТЕ МЛАДИ РАКОМЕТАРИ ИМАА ЕНТУЗИЈАЗАМ И ВОЛЈА

09.10.2013 22:13

za tekst

Фотогалерија:

Прочитано 1.743 пати

(1) Коментар

  1. Добро, честитки за нашите играчи, навистина блескаа и навистина е ова многу битно искуство ,нормално минутажата ќе се зголемува и тоа зависи само од нив самите, уште еднаш браво и нека продолжат така. Честитки и за Партизан пружија добар отпор, имаат концепт и знаат да играат , така да за 2-3 години ќе бидат големи ако се залагаат и трудат повеќе.

Напишете коментар


+ 2 = 5