(Видео) Чоко-забава во кампот на Металург

23.06.2016 12:42
13524166_108710309559416_1151092063_o

Дека и децата од втората смена одлично се забавуваат во нашиот летен камп, моѓете да видете од оваа снимка во која тренерот Никола Матлиески организираше еден специфичен натпревар.

Прочитано 587 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


1 + 1 =