(Видео) Чудесната одбрана на Митревски, која не спаси од поделба на бодовите

12.06.2019 21:41
1

Во својот последен напад, репрезентативците на Турција не дојдоа во позиција да постигнат гол од игра, но добија шанса да дојдат до бод со слободен удар по истек на времето.

Ударот го изведе денеска сигурниот Пеливан, кој успеа да го совлада нашиот жив ѕид, но не и Никола Митревски, кој со чудесна интервенција го сочува голот на Македонија и ни донесе победа.

 

Прочитано 2.352 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + 1 =