ВИДЕО – ДАРКО ЏУКИЌ: ОДИГРАВМЕ НАТПРЕВАР НА ВИСОКО НИВО

15.09.2014 18:25

za tekst

Прочитано 663 пати

(1) Коментар

  1. „Како видиш ти овај натпревар?“ – ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА!!!!

    Абе говори македонски, цел свет да те разбере…

Напишете коментар


4 + = 11