Видео: драмата во последните две минути од средбата во Цирих

29.09.2020 22:05
thumbnail_MJI_6043

Крајно драматична беше завршницата од денешната средба во Цирих.

Откако не го реализиравме нашиот последен напад, со кој можевме да го израмниме резултатот, се најдовме во ситуација во последните 20 секунди да му се спротиставиме на последниот напад на противникот со играч помалку. Но, овој пат нашата одбрана беше на висината на задачата и се одбранивме, за голема радост на сите во Цирих и во Македонија.

.

Прочитано 1.613 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + = 6