(Видео) Еден вообичаен тренинг, какви што секој ден ги има во нашата летна школа

21.06.2016 15:59
13461234_101941900236257_547800735_o

Забавата е за навечер, а денот е за тренинг. Не е лесно да се стане добар ракометар или ракометарка, особено не во кампот на Металург, каде се внимава на секое движење, на секој потег. Тренерите не се строги, ама многу бараат…

Прочитано 724 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 6