(Видео) Интервју со Драги Расковски

23.06.2016 18:18
13499830_107554533008327_1428494885_o

Драган Расковски ја води нашата школа во Берово, а еве ги неговите први впечатоци од кампот на Металург.

.

Прочитано 368 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 17