ВИДЕО: КОНЕЧНО Е ОБЈАВЕН ВИДЕО-ПРИЛОГОТ НА ЕХФ ЗА МЕТАЛУРГ

16.10.2013 19:15
5_resize

za tekst

Пред неколку недели екипа на ЕХФ сними видео-прилог за Металург. Прилогот е конечно објавен и можете да го видете на следниот линк.

Прочитано 4.289 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + = 9