ВИДЕО: КРАЛОТ Е КРАЛ – ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИВАНО БАЛИЌ ИГРА ВО ДРЕСОТ НА ВЕТЗЛАР

02.11.2014 23:13

za tekst

Maлку подзаборавивме на Ивано Балиќ (35), кој настапува во Бундес-лигата во дресот на Ветзлар. Но, кралот е крал, па уживајте во потезите на Балиќ од настапите во Бундес-лигата.

Прочитано 8.973 пати

(2) Коментари

  1. Na lino neostvarena želba za balič vo metalurg

  2. Ivano Baljic e eden od najkompletnite igraci poslednive 15 godini

Напиши одговор на crepov Откажи одговор


7 + 5 =