(Видео) Маѓионичарот ја забавуваше и втората смена

24.06.2016 17:59
13509540_110139646083149_1576679600_o

Една од најомилените вечери е таа кога на ред е претставата на маѓионичарот.

Погледнете како тоа изгледаше вчера.

.

Прочитано 322 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 5 =