(Видео) Малку претпладневна акција од нашиот летен камп

19.06.2016 11:46
13441964_101944680235979_2024063328_o

Не е само забавно во нашиот летен камп, туку и напорно се работи.

Двапати на ден нашите тренери работат со децата и треба да се каже дека тренинзите и не се така лесни…

.

Прочитано 611 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − = 1