(Видео) Маскенбал – најомилената забава во кампот на Металург

27.06.2016 16:14
13509703_114083275688786_966322961_o

Маскенбалот е секоја година најомилената забава во кампот на Металург. Истовремено, оваа забава означува и крај на смената, а во овој случај и крај на нашиот летен камп.

Прочитано 457 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 5