(Видео) Најдобрите одбрани во четврт-финалето на СЕХА-лигата

16.03.2020 17:37

Маркетинг тимот на СЕХА-лигата ги објави петте најдобри одбрани во шетврт-финалето на СЕХА-лигата.

Одбраната на Борко Ристовски со која обезбеди победа на Вардар на натпреварот против Нексе во Нашице се најде во овој избор на најдобри одбрани.

Прочитано 91 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + = 9